Zeno Winkels is opgegroeid in Beek en studeerde milieueconomie aan de Wageningen Universiteit. Hij startte zijn carrière bij Delft Energie Agentschap en leidde deze stichting elf jaar.

In 2010 ging hij werken bij verschillende universiteiten in Zweden en had daar de rol van projectontwikkelaar op het gebied van duurzaamheid. Zeno heeft ruim drie jaar gewerkt bij Woonbron en in 2017 ging hij werken voor de TU Delft.

Sinds anderhalf jaar is Zeno algemeen directeur van de Woonbond. Zeno is 49 jaar, hij is getrouwd en heeft vier kinderen. Hij woont in Delft en doet in zijn vrije tijd aan rugby.

Boeken die worden aangehaald:
The seven habits of highly effective people

Personen die worden aangehaald:
Jared Diamond
Kajsa Ollongren
Cindy Kremer
Frank van Blokland

Bedrijven die worden aangehaald:
Nibud

*** 

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. De transcriptie van het interview met Zeno Winkels hier te vinden.

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door CalcasaQuion en RNHB. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 16