Vandaag ga ik in gesprek met Yasin Torunoglu wethouder  wonen, wijken, werk en ruimtelijke ontwikkeling van gemeente Eindhoven. 

Yasin Torunoglu is opgegroeid in Eindhoven en heeft na de MBO en HBO de studie Internationale bedrijfscommunicatie in Nijmegen afgerond.

Hij startte zijn carrière binnen de Jong Socialisten binnen de PvdA Amsterdam, als Landelijk Bestuurslid Promotie en Doelgroepen. Vervolgens ging hij werken als gemeenteraadslid van de PvdA. Yasin heeft daarna 2 jaar als management trainee gewerkt bij Essent en is in 2013 benoemd tot wethouder Wonen, Wijken, Ruimte en Burgerparticipatie van de gemeente Eindhoven.

Yasin is 39 jaar, woont in Eindhoven, is getrouwd en heeft een dochter. In zijn vrije tijd houdt hij van koken en reizen.

*** 

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. De transcriptie van het interview met Yasin Torunoglu is hier te vinden.

Bedrijven/organisaties die worden aangehaald: 
DAF
VNG

Personen die worden aangehaald:
Marja Appelman

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door CalcasaQuion en RNHB. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 19