Servaas van der Laan


Servaas van der Laan is hoofdredacteur van Vastgoedmarkt.

Servaas werd geboren in Oud-Beijerland. Hij studeerde Italiaans en Journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Hij startte zijn carrière op de ambassade in Rome en in 2012 maakt hij de overstap naar de journalistiek en ging werken bij Elsevier. In 2015 trok Servaas als verslaggever door Oost- en Zuid-Europa waar hij verslag deed van de migratiestromen. Vanaf 2016 schreef hij over de impact van technologische veranderingen op de samenleving en over de huizen- en vastgoedmarkt. Sinds 2019 is hij hoofdredacteur van Vastgoedmarkt.

Servaas is 36 jaar, woont met zijn vriendin en dochter in Rotterdam. Hij is dol op Italië en geïnteresseerd in huizen, wijken en talen. 

Bedrijven die worden genoemd:
Elsevier
Wonam

Personen die worden aangehaald:
Marnix Norder
Nanne De Ru

Servaas van der Laan achter de microfoon van Leaders in Wonen na het gesprek met Amy Reijgersberg.

***

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. De transcriptie van het interview met Servaas van der Laan vind je hier.

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door NHGHyarchis en Calcasa. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 4