Quintin Schevernels


Quintin is opgegroeid in Woerden en studeerde Economie aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Hij startte zijn carrière bij Randstad en had daar verschillende management functies. Vervolgens maakte hij de overstap naar de media en werd CEO van Telegraaf Classified Media en CCO/COO bij VNU Media. In 2012 werd hij CEO van de start-up Layar wat hij in 2014 verkocht aan de Amerikaanse concurrent Blippar.

Hij startte hierna een investeringsbedrijf dat investeert in startups. Ook schreef hij het boek Suits & Hoodies. Sinds 2018  is hij CEO van Funda en heeft hij verschillende nevenfuncties: zo is hij lid van de Raad van Commissarissen van Central Point en Effectory en de Raad van Advies van Luscii. En investeerder in bedrijven als Bridgefund en Digital Decisions.

Quintin is 49 jaar, woont met zijn vrouw en drie kinderen in Amstelveen. Hij leest veel over Startups en innovatie, houdt van hardlopen, is sportgek en groot fan van Ajax.

In deze aflevering vertelt Quintin over zijn achtergrond, Funda, zijn visie op de woningmarkt en technologische ontwikkelingen die impact gaan hebben.

Bedrijven die worden aangehaald:

Boeken die worden aangehaald: 

***

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. De transcriptie van het interview vind je hier: interview Quintin Schevernels.

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door NHGHyarchis en Calcasa. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 3