Partners

Zonder partners geen podcast. We zijn onze partners dan ook dankbaar. 

NHG (Nationale Hypotheek Garantie) zet zich in om verantwoorde woonfinanciering voor meer consumenten mogelijk te maken. Daarmee dragen we bij aan een goed functionerende woningmarkt, zodat iedereen kan wonen in de woning die past bij zijn of haar situatie.

  • Iedereen die een woning koopt onder de NHG-kostengrens, kan een hypotheek met NHG afsluiten
  • NHG biedt woningeigenaren een vangnet in kwetsbare situaties en woningbehoud waar mogelijk
  • Lagere hypotheekrente dankzij rentekorting 


Calcasa is een onafhankelijk technologiebedrijf gespecialiseerd in geavanceerde automatische waarderingen van woningen en de statistische analyse van onroerend goed voor hypotheek- en vastgoedorganisaties.

“Hyarchis helpt zijn klanten al meer dan 30 jaar bij het oplossen van uitdagingen op het gebied van datamanagement. Begonnen als een klein Nederlands bedrijf, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met klanten in meerdere branches en van verschillende groottes in Nederland, België en Duitsland.

Met kantoren in Nederland en Litouwen kunnen we rechtstreeks gebruikmaken van de bronnen en netwerken van de twee sterkste Fintech-ecosystemen op het vasteland van Europa. Ons team van ervaren specialisten ontwikkelt state-of-the-art oplossingen op basis van kunstmatige intelligentie die onze klanten helpen om te voldoen aan de relevante regelgeving en een operatie op het meest efficiënte niveau mogelijk te maken. Ons productportfolio omvat een breed scala aan datamanagement oplossingen waarmee we 500 klanten en 55.000 gebruikers in heel Europa bedienen.


De podcast Leaders in Finance spreekt met leiders in de financiële sector. De podcast wil meer leren over wat deze mensen doen, hoe ze het doen, waarom ze het doen en bovenal wil de podcast de mens achter het succes leren kennen. Leaders in Finance is live gegaan begin 2020 en is sindsdien meer dan 45.000 keer gedownload. De oprichter en interviewer van Leaders in Finance is Jeroen Broekema.

Wil je Amy haar ervaringen met deze bedrijven weten? Mail gerust: [email protected]

Met dank aan Lawood krijgen de gasten die meedoen aan Leaders in Wonen een gegraveerde borrelplank.

Recente reacties