Over

Welkom bij de Leaders in Wonen. Dé podcast over de leiders in de woningmarkt. Wie zijn ze, wat drijft ze en wat is hun visie op de markt?

Wonen raakt iedereen en veel thema’s in de woningmarkt vragen om een oplossing. 

De oprichter en interviewer van Leaders in Wonen is Amy Reijgersberg. Zij is ruim 7 jaar als verbindende schakel in gesprek met marktpartijen over de thema’s die hen bezighouden. Amy zette vele business events op voor de woningmarkt: het Hypotheken Event, Investing in Dutch Mortgages Event, Hypotheekweek, Cross Channel Klantbediening, Securitisation Event en het ‘Actief, Preventief en Bijzonder beheer Event’. Meer informatie over Amy vind je op haar Linkedin pagina

In gesprek met de leiders gaat Amy op zoek gaan naar de antwoorden op de vraagstukken die spelen binnen de woningmarkt zoals: toegang, proces verbetering, verduurzaming, woningtekort, woning behoud en beheer.

De gasten die Amy interviewt voor deze podcast zijn allen werkzaam in of voor de Nederlandse woningmarkt. Als directie van hypotheekverstrekkers, woningcorporaties, buy-to-let partijen, hypotheekadvies kantoren, verenigingen, woningmarkt economen, hoogleraren, toezichthouders en (semi) overheidspartijen spelen zij een sleutelrol in de veranderingen in de woningmarkt. 

Hoe onze gesprekken zullen lopen staat niet van tevoren vast. Wel sturen we de gasten een aantal onderwerpen waar we graag meer over willen weten. Dat het in de praktijk misschien hele andere kanten op gaat dat vinden wij alleen maar leuk. Het is een gesprek. En met gesprekken tussen mensen loopt het altijd anders dan je verwacht. 

De onderwerpen waar we specifiek in geïnteresseerd zijn:

1. Carrière 

2. Visie, trends en ontwikkelingen in de woningmarkt

4. Drive en successen

5. Werk-Privé Balans

6. Fun-facts  

We horen graag van je! Heb je een vraag voor ons neem dan contact op via: [email protected]

Recente reacties