Onno Dwars is opgegroeid in Hengelo en studeerde Civiele Techniek aan de Hogeschool Saxion en aan de TU Delft. 

Hij startte zijn carrière bij Volker Wessels Vastgoed als Vastgoed ontwikkelaar en Manager Duurzaamheid. In 2017 maakte hij de overstap naar Ballast Nedam Development, waar hij startte als Commercieel directeur. Sinds 2021 is Onno CEO van Ballast Nedam Development.

Onno is 42 jaar, hij is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij woont in Zeist en houdt in zijn vrije tijd van mountainbiken met zijn kinderen, tuinieren en skiën. 

*** 

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. De transcriptie van het interview met Onno Dwars is hier te vinden.

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door CalcasaQuion en RNHB. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 21