Michel van den Akker


Michel is opgegroeid in Amsterdam en studeerde Management en Organisatie aan de Universiteit van Tilburg. 

Hij startte zijn carrière als financieel adviseur. Michel werkte ruim 15 jaar bij AXA en had daar verschillende functies, zijn laatste rol daar was Directeur Marketing & Sales. Vanaf 2011 was hij ruim 7 jaar directeur van Hypotrust, wat eind 2017 is overgegaan in Conneqt Mortgage Distribution B.V. Sinds 2,5 jaar is Michel CEO van De Hypotheker, ook onderdeel van de Blauwtrust Group.

Michel is 55 jaar, hij heeft een samengesteld met 4 kinderen en woont samen in Weert. In zijn vrije tijd  houdt Michel van golfen, fietsen, wandelen en reizen.

*** 

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. De transcriptie van het interview met Michel van den Akker is hier te vinden.

Bedrijven die worden aangehaald:
Hypotrust
IQWOON
Robuust
SNS Reaal
AXA
Quion
Blauwtrust Groep
BlackFin Capital Partners

Personen die worden aangehaald:
Cindy Kremer
Barack Obama

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door CalcasaQuion en RNHB. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 18