Merlyn van den Berg & Reinier van der Heijden


Merlyn van den Berg is geboren in Rotterdam en op haar derde verhuisd naar Oud-Beijerland. Ze volgde de opleiding Management, Economie en Recht aan de Hogeschool Utrecht en daarna een master aan de Open Universiteit. Ze werkte 12 jaar bij a.s.r., onder andere als IT-manager Fondsmanager, Transitiemanager en verantwoordelijk voor Product- en accountmanagement. Sinds 2019 is zij directeur/bestuurder van HDN.

Merlyn is 40 jaar, woont samen met haar vriendin en hun 2 kinderen in Bunnik. Ze is graag op het water (zeilend) en op het hockeyveld te vinden. Daarnaast waagt ze zich ook af en toe een stukje rennen en fietsen.

Reinier van der Heijden studeerde Rechten in Groningen en groeide op in verschillende plekken (Leidschendam, Munchen, Rijswijk, Wassenaar). Sinds 2004 is Reinier werkzaam in de financiële sector en was werkzaam bij o.a. AEGON en BWise. Hij is 7 jaar directeur van Meetingpoint geweest en heeft het dochterbedrijf MAS opgezet. Voor beide bedrijven heeft Reinier het verkooptraject begeleid. In 2017 werd Reinier directeur/bestuurder van HDN.

Reinier is 55 jaar oud en woont samen met José en hun drie zonen in Hilversum. In zijn vrije tijd houdt hij van hardlopen en coacht hij een jongens B-elftal op Hilversum.

Organisaties die worden aangehaald:
AFM
NVB
NHG
Verbond van Verzekeraars
Obvion
a.s.r.
Zorgeloos Vastgoed
Aegon
Davinci

Personen die worden aangehaald:
Denise Kreft
Diederik van Zeijl
Wytzejan de Jong
Petra Jansen

*** 

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. De transcriptie van het interview met Merlyn en Reinier is hier te vinden.

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door CalcasaQuion en RNHB. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 22