Marja is opgegroeid in Anna Paulowna en heeft economie gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Zij startte haar carrière bij het Ministerie van Economische zaken. Vervolgens had zij diverse functies bij het CPB en de Nederlandse Zorgautoriteit en werkte zij als consultant. 

Vanaf 2013 tot 2018 was Marja directeur van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Daarnaast was zij van 2014 – 2018 Lid van de Raad van Toezicht van Stichting Mobiele Artsen Service Haaglanden.

Sinds 2018 werkt Marja bij het ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties. Eerst als Directeur Woningmarkt en per 1 maart als Directeur Woningbouw. Ook is zij momenteel Lid van de Raad van Commissarissen van Hadoks, Haaglandse Dokters.

Marja is 49 jaar, woont met haar man en twee kinderen in Den Haag. In haar vrije tijd houdt ze van hardlopen, wandelen en lezen.

Personen die worden aangehaald:
Arjan Vliegenthart

***

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. Wanneer de transcriptie klaar is van het interview met Marja Appelman vind je die hier. 

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door NHGHyarchis en Calcasa. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 5