Jos Heuvelman is geboren in Emmen en studeerde econometrie aan de Rijksuniversiteit Groningen en economie aan de Universiteit van Amsterdam en riskmanagement aan de Stern School of Business in New York.

Hij heeft 30 jaar bij DNB gewerkt en vervulde daar diverse management functies, o.a. toezicht op grote banken en divisiedirecteur financiële markten. Sind 2018 is hij bestuurder bij de Autoriteit Financiële Markten. Binnen het bestuur van de AFM is hij verantwoordelijk voor het toezicht op de retailmarkt. Deze omvat lenen, sparen, beleggen, verzekeren en pensioenen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het AFM- toezicht op asset management, retail en institutioneel. Als nevenfunctie is hij voorzitter van de kerkenraad protestantse gemeente Kamerik.

Jos is getrouwd en heeft drie kinderen, hij is 58 jaar en woont in Kamerik. Jos is gek op voetbal en in zijn vrije tijd fietst hij graag en doet hij aan bridgen. 

*** 

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. Als de transcriptie van het interview met Jos Heuvelman klaar is vind je deze hier

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door NHGHyarchis en Calcasa. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 11