Jack de Vries


Jack de Vries komt uit Drachten en studeerde politicologie aan de Vrije Universiteit en werd na zijn studie officier voorlichter/journalist bij de Koninklijke Landmacht. 

Sinds 1 juli 2021 is hij de voorzitter van Vastgoed Belang, de vereniging van particuliere beleggers. Hij werkt sinds 2011 bij communicatieadviesbureau Hill+Knowlton. Daarvoor was hij politicus en is ook wel bekend als de spindoctor. Jack was voorlichter van de CDA-fractie in de Tweede Kamer, persoonlijk politiek adviseur van toenmalig minister-president J.P. Balkenende en staatssecretaris van Defensie in het kabinet-Balkenende IV.

Jack is 53 jaar oud en woont in Den Haag. Hij heeft een samengesteld gezin met vijf kinderen, twee honden en een paard. In zijn vrije tijd is Jack drummer en stalknecht.

Personen die worden aangehaald in het interview:
Enneüs Heerma
Jan Kamminga
Helmer Koetje
Jaap de Hoop Scheffer
Daniel Koerhuis
Maxime Verhagen
Pim Fortuyn
Jan Peter Balkenende

Organisaties en partijen die worden aangehaald in het interview:
OESO
LTO
Natuurmonumenten
KMA
CDA
LPF
Boer & Croon

*** 

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. De transcriptie van het interview met Jack de Vries is hier te vinden.

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door CalcasaQuion en RNHB. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 23