Huib is opgegroeid in Nijmegen en volgde de opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Twente. 

Hij startte zijn carrière als management trainee bij Rabobank en werkte daarna in de kredietverstrekking aan food- en agri bedrijven. Na 3 jaar jaar maakte hij de overstap naar Capital Structuring en in 2017 ging hij werken binnen Portfolio Management Particuliere Klanten Rabobank. 

Sinds 2019 is Huib Directeur Wonen bij Rabobank. Als directeur wonen is hij verantwoordelijk voor het hypotheekbedrijf met 1 mln hypotheekklanten en 165 mrd aan hypotheken. 

Huib is 39 jaar, woont met zijn vrouw en drie kinderen in Utrecht. In zijn vrije tijd houdt hij van hardlopen en muziek festivals. En in het weekend is hij vaak te vinden langs de sportvelden bij zijn kinderen.

Bedrijven die worden aangehaald: 
HomeQgo
BPD Woningfonds

Boeken die worden aangehaald:
Een beloofd land
De meeste mensen deugen

Personen die worden aangehaald:
Ernst van Bokhorst
Barack Obama

***

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. De transcriptie van het interview met Huib de Mulder vind je hier.

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door NHGHyarchis en Calcasa. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 9