Herbert is opgegroeid in Putten. Hij deed de MTeS en de opleiding Levensmiddelen Technologie en startte zijn carrière bij Direktbank. Na 12 jaar bij een bank te hebben gewerkt, startte Herbert het bedrijf Mortgage Factory. In 2008 bracht hij daarmee de SpaarBeter Hypotheek uit en de Spaar Plus Hypotheek en in 2010 richtte hij de estate hypotheek op, de oplossing voor peer-to-peer lenen.

In 2013 heeft Herbert gewerkt aan een opdracht samen met de founders van Solid Mortgages om het concept van de Deense hypotheek geschikt te maken voor de Nederlandse markt.

Sinds 2015 werkt Herbert bij a.s.r. Nederland, eerst als projectmanager en sinds 2017 als ketenmanager hypotheken.

Herbert is 52 jaar, woont met zijn vrouw, twee kinderen en twee honden in Doorn en houdt van lezen en schaken.

Personen die worden aangehaald:
Kate Raworth

Bedrijven die worden aangehaald:
BNP Paribas
Delta Lloyd
Quion

Boeken die worden aangehaald: 
Doughnut Economics
Fantoomgroei

***

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. Wanneer de transcriptie klaar is vind je die hier.

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door NHGHyarchis en Calcasa. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 7