Gertjan van der Baan


Gertjan van der Baan, Bestuursvoorzitter van IVBN (de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed).

Gertjan is opgegroeid in Schoorl en studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. 

Hij startte zijn carrière bij Kempen & Co. Vervolgens was Gertjan Voorzitter van het Bestuur van Nationaal Grondbezit, onderdeel van de Van Henk Groep en 4 jaar CEO bij Van Herk Groep. In 2014 werd Gertjan CEO van Vesteda en daarnaast vanaf 2017 bestuurslid van IVBN. Sinds juni van dit jaar is hij Bestuursvoorzitter van IVBN . 

Gertjan is 53 jaar en heeft 2 zonen, hij woont in Amsterdam en houdt in zijn vrije tijd van voetbal, fietsen en schaatsen.

Bedrijven/partijen die worden aangehaald: 
Kempen & Co
Vesteda

Personen die wordt aangehaald:
Martin van Rijn
Zeno Winkels

Boeken die worden aangehaald;
The 7 Habits of Highly Effective People, Stephen R. Covey

*** 

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. De transcriptie van het interview met Gertjan van der Baan hier te vinden.

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door CalcasaQuion en RNHB. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 15