Extra Aflevering: Monique Spoor


Monique spoor heeft bijna 15 jaar ervaring binnen de financiële hulpverlening bij de gemeente Den Haag. Eerst vanuit de rol van consulent en inmiddels vanuit de rol als hoofd financiële hulpverlening, Gemeentelijke Krediet Bank en bewindvoering. 

Monique is 44 jaar en woont in Rotterdam. In haar vrije tijd houdt ze van reizen.

Bedrijven/partijen die worden aangehaald:
NVVK
Schuldenlab070

*** 

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. Als de transcriptie van het interview met Monique Spoor klaar is vind je deze hier

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door NHGHyarchis en Calcasa. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 3