Extra aflevering: Leonie van der Voort


Leonie van der Voort is geboren in het westen van het land en heeft als Wageningse bioloog veel gereisd, van Zuid-Amerika tot Afrika, van Nieuw-Zeeland tot Nepal. Nu woont Leonie met haar man en twee puberdochters in de prachtige Betuwe, in een monumentaal rietgedekt boerderijtje langs de Waal. Haar grote passie is het fokken van D–Welsh pony’s.

Eerder was Leonie onder andere onderzoeker, en werkte ze bij de Rijksoverheid aan subsidieverlening (RVO) en als beleidsadviseur Algemene Inspectie Dienst (AID) op het toenmalige ministerie van Landbouw, Natuurbeheer, Visserij en Innovatie. De rode draad: altijd een link met natuur, groen en duurzaamheid.

Leonie van der Voort is sinds 2011 directeur van Cascade, de branchevereniging van het oppervlaktedelfstoffenwinnende bedrijfsleven in Nederland.

*** 

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. De transcriptie van het interview met Leonie van der Voort is hier te vinden.

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door CalcasaQuion en RNHB. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 4