Extra Aflevering: Bas Aartsen


Bas Aartsen is opgegroeid in Harderwijk. Hij studeerde Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn studie is hij bij diverse advocatenkantoren werkzaam geweest als fiscaal jurist. Sinds 2005 is hij mede-oprichter van Raadhuys Tax Legal Accounting. Raadhuys is gespecialiseerd in het vaststellen van inkomens voor zelfstandig ondernemers.

Bas is 47 jaar, woont in Den Haag met zijn echtgenote en 2 kinderen. In zijn vrije tijd houdt hij van fietsen, vliegen en skiën.

Bedrijven die worden aangehaald:
ABN Amro
NHG

*** 

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. Als de transcriptie van het interview met Bas Aartsen klaar is vind je deze hier.

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door NHGHyarchis en Calcasa. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 2