Extra aflevering: Adriaan Hoogduijn en Gijs van Reeden


Adriaan Hoogduijn is COO van Hyarchis en tevens Managing Director van Hyper. Voor hij COO werd bij Hyarchis heeft hij een consultancy bedrijf opgericht en een kunstgalerie geopend. Adriaan is 34 jaar en woont sinds 5 jaar primair in Litouwen.

Gijs van Reeden, Managing Director bij BCMGlobal, voormalig Link Asset Services werkte voordat hij de overstap maakte naar de hypotheekmarkt in de Venture Capital. In 2017 startte hij zijn eigen bedrijf om innovatieve ondernemingen te helpen. Gijs is 32 jaar en woont in Amsterdam.

Adriaan en Gijs werken allebei 4 jaar binnen de hypotheeksector. Met hun frisse kijk op de markt gaan we in gesprek over technologie en trends binnen de Nederlandse hypotheekmarkt. Adriaan deelt zijn visie vanuit zijn expertise in software en data management en Gijs vanuit zijn zijn expertise in het digitaliseren van het hypotheekproces.

Bedrijven die worden aangehaald:
Bijbouwe
a.s.r.
Ockto
Habito
bunq
Revolut
N26
New10
Profitus

***

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. Wanneer de transcriptie klaar is vind je die hier.

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door NHGHyarchis en Calcasa. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 1