Desirée Uitzetter


Desirée Uitzetter is opgegroeid in Prinsenbeek bij Breda en studeerde Sociale Geografie aan de Universiteit van Utrecht. Desirée startte haar carrière als onderzoeker en werkte bij verschillende adviesbureaus. Sinds 6 jaar is zij werkzaam als directeur Gebiedsontwikkeling BPD. Daarnaast is zij Voorzitter van het bestuur van de NEPROM  en lid van de Raad van Toezicht bij Platform31. 

Desirée is 52 jaar, is getrouwd en heeft 3 kinderen en woont in Udenhout en houdt in haar vrije tijd van op pad gaan met mijn man en kinderen, lezen, wandelen met de hond, kokkerellen, lekker eten en samenzijn met vrienden.

Bedrijven/partijen die worden aangehaald: 
BPD
NEI
BNG
KPMG

Personen die wordt aangehaald:
Marja Appelman
Huib de Mulder
Martin van Rijn

*** 

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. De transcriptie van het interview met Desirée Uitzetter is hier te vinden.

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door Calcasa, Quion en RNHB. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 13