Cindy Kremer is opgegroeid in Dorwert en studeerde Bedrijfskunde aan de Technische Hogeschool en aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast is zij Master of Real Estate met een specialisatie in vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Cindy startte haar carrière bij IKEA Retail en maakte vervolgens de overstap Friesland Campina. Van 2007 tot 2014 werkte zij bij The Greenery in de rol van HR directeur en commercieel directeur. Vanaf 2014 is zij algemeen directeur van Vereniging Eigen Huis. 

Cindy is 49 jaar en heeft 2 zonen. Ze woont in Ede en houdt van skiën, koken en paardrijden. 

Bedrijven die worden aangehaald:
Friesland Campina
The Greenery
IKEA

Boeken die worden aangehaald:
Good to great
One minute manager
Sapiens

*** 

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. De transcriptie van het interview met Cindy Kremer hier te vinden.

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door CalcasaQuion en RNHB. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 17