Bas van Asseldonk


Bas van Asseldonk is opgegroeid in Eindhoven en studeerde Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg en rondde de Master Finance & Control af aan de Universiteit van Maastricht.

Hij startte zijn carrière bij Heineken en maakte de overstap naar De lage Landen. Tot 2020 was Bas werkzaam bij DLL, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de strategische en financiële sturing van de groep. Als CIO gaf hij richting aan de wereldwijde IT-organisatie en de verregaande digitalisering van de groep en droeg hij eindverantwoording voor DLL in Europa. Sinds juni 2021 is Bas CEO van Quion.

Bas is 44 jaar en woont samen met zijn vrouw en 3 kinderen in Eindhoven. In zijn vrije tijd houdt hij van sporten zoals zeilen, golfen, skiën en hockey. En houdt hij van gezelligheid met familie, vrienden en het gezin.

*** 

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. De transcriptie van het interview met Bas van Asseldonk is hier te vinden.

Bedrijven die worden aangehaald: 
BTG

Personen die worden aangehaald:
Michel van den Akker

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door CalcasaQuion en RNHB. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 20