Arjen Gielen en Carla Muters


Arjen Gielen is opgegroeid in Nijmegen, studeerde Macro-Economie aan de Universiteit van Tilburg, Ontwikkelingseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en deed later een Executive Master Bedrijfskunde aan diezelfde universiteit.

Na verschillende functies bij het CPB, het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Financiën, was Arjen van 2007 tot 2014 raadsadviseur Economische Zaken van de minister president. Sinds 2014 is hij voorzitter van de raad van bestuur van NHG.

Naast zijn werk zet hij zich in op meerdere terreinen, waaronder mentor en aanjager bij NL2025.

Arjen is 53 jaar, is getrouwd en heeft twee kinderen en woont in Rijswijk. In zijn vrije tijd houdt hij van muziek, hardlopen en een beetje roeien.

Carla Muters is opgegroeid in Weert en studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Maastricht. Ze volgde meerdere executive opleidingen en de commissaris cyclus aan de Nijenrode Business Universiteit.

Carla heeft veel ervaring in de bank- en verzekeringsmarkt. Zij was onder andere management trainee bij ING en sector manager bij de Goudse. In 2005 maakte zij de overstap naar SNS Reaal, waar zij verschillende senior managementfuncties heeft bekleed, onder andere in product en business development en grotere, veranderende trajecten. Na de rol van Unit Manager bij Vivat, maakte zij in 2017 de overstap naar de Nationale Hypotheek Garantie. Daar is zij nu lid van de raad van bestuur.

Carla is bovendien actief als vrijwilliger, onder andere als docent voor de Stichting Leven en Financiën (LEF). En als mentor van verschillende start en scale up’s bij UtrechtInc.

Carla is 46 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen en woont in Driebergen. In haar vrije tijd houdt zij van gezelligheid met vrienden, wandelen met haar hond en tennis.

*** 

Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. Als de transcriptie van het interview met Arjen Gielen en Carla Muters klaar is vind je deze hier.

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door NHGHyarchis en Calcasa. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 12