Arjan Vliegenthart is directeur van het Nibud. Nibud is een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over financiën van huishoudens. 

Arjan heeft een politieke achtergrond binnen de SP als lid van de Eerste Kamer en Wethouder Sociale Zaken van Amsterdam. Hij schreef na zijn werk als wethouder het boek: Onder Amsterdammers. 

Hij studeerde politicologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en promoveerde daar een aantal jaar later.

Arjan bekleedt daarnaast verschillende nevenfuncties, hij is lid van de Adviesraad van de Hogeschool van Amsterdam, Lid van de Bestuurlijke Klankbordgroep Toeslagen van het ministerie van Financiën en Lid van het dagelijks bestuur Stichting ter bevordering van de Christelijke Pers. 

Arjan is 42 jaar en woont met zijn vrouw en 3 kinderen in Amsterdam. 

Boeken die worden aangehaald: 

Personen die worden aangehaald: 

***
Het interview lezen in plaats van luisteren:

De gesprekken van Leaders in Wonen worden uitgeschreven zodat mensen die doof of slechthorend zijn (en natuurlijk voor mensen die gewoon liever lezen dan luisteren!) ook gewoon van deze podcast gebruik kunnen maken. De transcriptie vind je hier: interview Arjan Vliegenthart.

*** 

Volg Leaders in Wonen via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Wonen? Abonneer dan op de nieuwsbrief.

*** 

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Wonen of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via [email protected]

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: [email protected]

*** 

Als je de Leaders in Wonen podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Wonen wordt mede mogelijk gemaakt door NHG, Hyarchis en Calcasa. Deze podcast komt tot stand in samenwerking met Leaders in Finance. Meer informatie over onze partners is te vinden op onze partnerpagina.

Meer hiervan

Recente reacties

    Aflevering 1